İş Ortaklarımız ve Referanslarımız

İş Ortaklarımız ve Referanslarımız

Namilatour olarak, sektördeki güçlü ve prestijli iş ortaklarımız sayesinde müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı sürdürüyoruz. Geniş iş ortaklığı ağımız, seyahat deneyimlerinin her aşamasında en yüksek standartları sağlamamıza yardımcı oluyor. Dünya genelinde 2.5 milyondan fazla otele erişim sağlayarak müşterilerimize geniş bir konaklama seçeneği sunuyoruz.

  1. Otel Zincirleri ve Konaklama İş Ortaklarımız

    • RateHawk, HotelRunner, Reseliva, ElektraHotels, ETS gibi otel rezervasyon sistemleri ve dünyanın önde gelen otelleri ile iş birliği yapıyoruz. Bu iş ortaklıkları sayesinde, konaklama seçeneklerinde geniş bir yelpaze sunuyoruz; lüks otellerden butik otellere, her bütçeye uygun seçenekler mevcut.
  2. Havayolu ve Ulaşım Ortaklarımız

    • Türk Hava Yolları, AJET, PEGASUS, FlyDubai,Corendon,Lufthansa başta olmak üzere birçok uluslararası havayolu ile güvenilir iş birliğimiz bulunuyor. Ayrıca, Stripe ile ödeme süreçlerinde dünya standartlarında hizmet sunuyoruz.
  3. Finansal İş Ortaklarımız

    • Türkiye’nin en büyük bankalarıyla yürüttüğümüz iş birlikleri sayesinde müşterilerimize güvenli ve sorunsuz ödeme süreçleri sağlıyoruz. Stripe ile entegre ödeme çözümleri sunarak uluslararası müşterilerimizin de kolayca ödeme yapmalarını mümkün kılıyoruz.
  4. Referanslarımız

    • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ve iş ortaklarımızla olan güçlü ilişkilerimiz sayesinde, birçok bireysel ve kurumsal müşteri tarafından tercih ediliyoruz. Müşterilerimiz, hizmet kalitemizi deneyimledikten sonra bizi tekrar tercih etmekte ve çevrelerine tavsiye etmektedir.